ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

O Καλάθης δίπλα στους θρύλους της Euroleague! (pics, vid)

H εμφάνιση του Νικ Καλάθη στην Κωνσταντινούπολη, έχει πάρει τη θέση της στη βίβλο των πιο μυθικών εμφανίσεων στην ιστορία της Euroleague, και σ' αυτή των κορυφαίων «πράσινων» ρεσιτάλ όλων των εποχών!

O Καλάθης δίπλα στους θρύλους της Euroleague! (pics, vid)

Η χθεσινή (16/11) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με την Εφές στο «Σινάν Ερντέμ» είχε… φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Νικ Καλάθη. Ο ηγέτης της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ ήταν συγκλονιστικός και πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, που αγγίζει τα όρια του μύθου και τον τοποθετεί δίπλα στους θρύλους της Euroleague!

Ο έμπειρος άσος άγγιξε το τριπλ νταμπλ, μετρώντας 29 πόντους (career high), 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, συγκεντρώνοντας το… εξωπραγματικό νούμερο των 42 μονάδων στο σύστημα αξιολόγησης (επίσης ρεκόρ καριέρας). Έτσι, εκτός από την σημαντική νίκη που έδωσε στους νταμπλούχους Ελλάδας, ο Καλάθης τοποθέτησε τον εαυτό του στη λίστα με τις κορυφαίες ατομικές εμφανίσεις στην ιστορία της Euroleague, δίπλα σε τεράστιους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.