ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι έβαλες ρε Νικ; Το μεγάλο σουτ που… ξέρανε την Εφές! (vid)

Αυτό ήταν καλάθι... μεγατόνων! Δείτε τη φάση σε βίντεο.

Τι έβαλες ρε Νικ; Το μεγάλο σουτ που... ξέρανε την Εφές! (vid)

Τι εμφάνιση και αυτή; Ο Νικ Καλάθης έκανε… τα πάντα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Αναντολού Εφές.

Έβαλε 29 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ, κατέβασε 9 ριμπάουντ και πέτυχε το τελευταίο καλάθι του Παναθηναϊκού στο ματς και μάλιστα υπό δύσκολες συνθήκες.

Το χρονόμετρο «σημάδευε» το 50ο δευτερόλεπτο, οι «πράσινοι» είχαν στη διάθεσή τους μόλις 1.2”, η μπάλα έφτασε στον Νικ ο οποίος με «κρύο αίμα» σημάδεψε σωστά και διαμόρφωσε το 82-79, πετυχαίνοντας ένα «χρυσό» καλάθι!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φάση από το 06:37 του βίντεο και έπειτα, κάνοντας κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.