ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ισόπαλη η Κ15 στο φινάλε

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν οι Παίδες του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Ισόπαλη η Κ15 στο φινάλε

Παρά την ανωτερότητά της και την πίεση που άσκησε στον αντίπαλο η Κ15 του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου του Πρωταθλήματος Κ15 Super League.

Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις αξιόλογες ευκαιρίες που είχε και το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς το γκολ που έφερε την ισοπαλία με 1-1 και να μη δώσει τη χαρά της νίκης στον αντίπαλό της.

Ο Πανιώνιος ήταν πιο τυχερός και στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο 38ο κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να διατηρήσει τα ηνία του αγώνα μέχρι το 80ο λεπτό. Στο συγκεκριμένο λεπτό, ο Παναθηναϊκός με εκτέλεση φάουλ του Κωστόπουλου, μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του. Στα επόμενα λεπτά μέχρι το φινάλε, οι «πράσινοι» προσπάθησαν μεν αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί και το ισόπαλο 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη.

Παναθηναϊκός: Αυγερινός Π., Πορφυρόπουλος (40’ Δημοσθενιάδης), Καρνέσης, Γογουβίτης, Παυλάκης, Φρόκου (52’ Ζαφείρης), Κωστόπουλος, Τόρρα, Κρυπαράκος, Τσοντάκης, Τζαβίδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE