ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώτα το… σερί και μετά η Ρεάλ

Πριν από το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, ο εξάστερος θα κάνει τη... βόλτα του στη Χαλκίδα.

Πρώτα το... σερί και μετά η Ρεάλ

Τα 3/4 της δεύτερης… διαβολοβδομάδας βγήκαν με απόλυτη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «υπέταξε» κατά σειρά τους Πανιώνιο, Χίμκι και Εφές. Πλέον, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ προσανατολίζονται στο αυριανό παιχνίδι με την Κύμη (19/11, 17:00).

Ο στόχος του «τριφυλλιού» είναι ξεκάθαρος. Νίκη στη Χαλκίδα επί της Κύμης για τη συνέχιση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα αλλά και για το… ζέσταμα εν όψει του νέου ευρωπαϊκού ντέρμπι, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ.

Με «διπλό» στην πρωτεύουσα της Ευβοίας, ο Παναθηναϊκός θα κλείσει την εβδομάδα έχοντας πάρει… άριστα 10 στις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσάβι Πασκουάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλες τις διαθέσιμες μονάδες του, οι οποίες θα βρεθούν σήμερα, Σάββατο, στο ΟΑΚΑ για προπόνηση και αύριο θα αναχωρήσουν για τη Χαλκίδα και το «6 στα 6».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.