ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Κερδίζει το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

“Πλούσιο” το κουπόνι πάμε στοίχημα της Κυριακής και θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία,, ενώ από το “μενού” δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επιλογές από το μπασκετικό πρόγραμμα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Championsbet.

Προβάδισμα νίκης Παναθηναϊκός

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος εντός των συνόρων και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς όντας στο -7 από την κορυφή, παρουσιάζονται αρκετά καλύτεροι σε σχέση με αυτό που περιμέναμε βάση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ αν δεν είχαν ξεκινήσει τη σεζόν με -2 βαθμούς, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Έχουν ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ συγκεκριμένα εντός έδρας μετρούν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόλις ένα τέρμα. Πιστεύουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να πάρει το ματς απέναντι σε μια ΑΕΚ που αντιμετωπίζει προβλήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, έτσι θα επιλέξουμε το 1DNB σε απόδοση 2.00.

Με τα πολλά γκολ στο Γουότφορντ

Συνεχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την αναμέτρηση Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, ξεκίνησαν τη σεζόν πολύ δυναμικά, ωστόσο στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες, με την αμυντική τους λειτουργία να είναι και το βασικό τους πρόβλημα, μιας και δέχτηκαν οκτώ τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της είναι στη 18η θέση με εννιά βαθμούς, δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και μέχρι στιγμής δεν μοιάζει ικανή να βελτιωθεί στο συγκεκριμένο τομέα, γεγονός που την κάνει μια από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες, η εικόνα τους προμηνύει “ανοιχτό” ματς και αρκετά τέρματα, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 1.93.

Ανακάμπτει Μπιλμπάο

Περνάμε στο πρωτάθλημα της Α’ Ισπανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ. Οι Βάσκοι βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν, καθώς είναι στη 15η θέση με μόλις 11 βαθμούς, όντας μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρούν μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους σε επίπεδο La Liga και οφείλουν να βρουν άμεσα τα πατήματά τους αν θέλουν να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Βιγιαρεάλ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο θεωρούμε πως έφτασε στο “πικ” της φόρμας της και περιμένουμε να “ξεφουσκώσει”. Κρατάμε λοιπόν τον άσσο σε απόδοση 2.30.

Το κρατάνε χαμηλά Μιλάνο και Αβελίνο

Ολοκληρώνουμε με ιταλικό μπάσκετ και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μιλάνο και Αβελίνο. Η Αρμάνι έκανε επιτέλους μια τέλεια εβδομάδα που ξεκίνησε με τη νίκη 55-74 επί της Τρέντο με την οποία έφτασε στο ρεκόρ 6-1 στην ιταλική λίγκα και έπειτα πέτυχε δύο νίκες στην Euroleague, 98-103 στην Βαλένθια μετά από δύο παρατάσεις και 71-62 επί της Μπάμπεργκ. Η Αβελίνο νίκησε 65-61 την Βαρέζε και διατηρεί ρεκόρ 5-2 στην ιταλική λίγκα, έπειτα ηττήθηκε 59-56 από τον Άρη για το Champions League. Πέρασε ένα κακό χρονικό διάστημα η Αρμάνι με τις άνετες ήττες από Σάσσαρι (90-69, Μακάμπι (79-68), Ζαλγκίρις (62-94) αλλά η τελευταία εβδομάδα της δίνει ασιοδοξία για το μέλλον αφού με ρεκόρ 3-5 στη Euroleague μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι-οφ στις εναπομείνασες 22 αγωνιστικές. Έπαιξε σπουδαία άμυνα η Αρμάνι που δέχθηκε 55 από Τρέντο, 74 από Βαλένθια (πριν τις παρατάσεις) και 62 από Μπάμπεργκ, παρομοίως η πορεία της Αβελίνο στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της που δέχθηκε 59 από Άρη, 61 από Βαρέζε και 63 από Νίμπουρκ. Μόνο Under 152 παίζουμε που ενισχύεται με την απουσία του κορυφαίου σκόρερ της Αρμάνι, του Άντριου Γκάουντλοκ, που χτύπησε στον αγώνα με την Βαλένθια και θα λείψει 6-8 εβδομάδες. Επιλογή λοιπόν το Under 152 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE