ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ

«Δικαιούμασταν τη νίκη»

Ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο αποτέλεσμα του αθηναϊκού ντέρμπι της Λεωφόρου με την ΑΕΚ (1-1), όσο και στο τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δικαιούμασταν τη νίκη»

Ο Παναθηναϊκός παρότι ήταν μπροστά στο σκορ για 94 λεπτά, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μιας και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ισοφαρίστηκε από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Μετά το τέλος του αγώνας ένας εκ των πρωταγωνιστών της τελευταίας φάσης, ο Νίκλας Χουλτ, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το αποτέλεσμα που… πλήγωσε την ομάδα, ιδίως με τον τρόπο που ήρθε, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ:

Για το ματς:«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δώσαμε όλοι οι παίκτες το 100% και νομίζω πως δείξαμε για μία ακόμα φορά πως εντός έδρας είμαστε μία καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν άτυχοι, για 94 λεπτά δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήμασταν άτυχοι παίξαμε καλή άμυνα, πιέσαμε πολύ. Στο τέλος όμως ήμασταν πολύ άτυχοι και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με την ημέρα. Πρέπει τώρα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο».

Για τον τρόπο που χάθηκαν οι δύο βαθμοί: «Είναι δύσκολα τα παιχνίδια που ακολουθούν και είναι πάντα δύσκολο να χάνεις δύο βαθμούς στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στο τέλος της ημέρας όμως δεν έχει μεγάλη σημασία αν έχασες δύο βαθμούς στο 94’ ή στο 61’. Όταν χάνεις τους δύο βαθμούς, χάνεις δύο βαθμούς και αυτό είχε σημασία. Χρειαζόμασταν τη νίκη και την δικαιούμασταν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...