ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Black Friday: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυριανή μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων

Οι περισσότερες επιχειρήσεις γνωρίζουν ήδη από πέρυσι ότι Black Friday σημαίνει κοσμοσυρροή, ουρές και πολλές αγορές. Αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο καταναλωτής;

Black Friday: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αυριανή μεγάλη γιορτή των εκπτώσεων

Μετά την περυσινή επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης Black Friday επί ελληνικού εδάφους, αύριο Παρασκευή όλα είναι έτοιμα για την… κατάρρευση των τιμών. Και μπορεί η δική μας Black Friday να θυμίζει περισσότερο προσφορές σε σχέση με την αντίστοιχη αμερικανική γιορτή, όπου οι εκπτώσεις αγγίζουν εξωφρενικά χαμηλές τιμές, αλλά το αγοραστικό κοινό παρόλα είναι έτοιμο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.