ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμή-έκπληξη από Ουζουνίδη εν όψει Ατρομήτου

Οι απουσίες και τα προβλήματα στη γραμμή κρούσης, οδήγησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό για την κορυφή της επίθεσης στο ματς με τον Ατρόμητο.

Δοκιμή-έκπληξη από Ουζουνίδη εν όψει Ατρομήτου

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/11) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ψάχνοντας το «διπλό» απέναντι σε μία ομάδα η οποία φέτος, αν μη τι άλλο, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για την αναμέτρηση του Σαββάτου, με στόχο την εκτός έδρας νίκη, προσπαθώντας παράλληλα να βρει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην επιθετική γραμμή των «πρασίνων».

Με τον Τσάβες να έχει επιστρέψει μεν στις προπονήσεις αλλά να είναι ανέτοιμος για άμεση συμμετοχή στην ενδεκάδα και τον Μολίνς καταπονημένο, ο Εβρίτης τεχνικός οδηγήθηκε στο να δοκιμάσει κάτι το διαφορετικό όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 82.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προπόνηση της Τετάρτης τοποθέτησε τον Όμρι Άλτμαν στη θέση που αγωνίζεται κυρίως ο Μολίνς στο τελευταίο διάστημα, λόγω της απουσίας των Τσάβες – Λουτσιάνο και μένει να δούμε εάν θα «παγιώσει» τη δοκιμή του, επιλέγοντας τον Ισραηλινό στο ματς του Σαββάτου.

Ο Άλτμαν θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, ωστόσο μένει να φανεί εάν θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ή σε κάποια άλλη θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...