ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για προσφυγή ο Χουλτ

Ο Σουηδός φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάθεση προσφυγής για τα χρήματα που του οφείλονται. Πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός.

Έτοιμος για προσφυγή ο Χουλτ

Νέα εξέλιξη αναμένεται σύντομα στο ανοιχτό «μέτωπο» των προσφυγών για τον Παναθηναϊκό, καθώς τη συγκεκριμένη οδό φέρεται έτοιμος να ακολουθήσει και ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ θα προβεί σε αυτή την κίνηση εάν δεν του καταβληθεί το ποσό της δόσης του (125.000 ευρώ) από την «πράσινη» ΠΑΕ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να επεξεργάζονται τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή που έρχεται.

Η μία δίοδος που ανοίγεται μπροστά στους «πράσινους» είναι να δώσει απευθείας τα χρήματα στον ποδοσφαιριστή, όταν μπορέσει να τα εξασφαλίσει, ωστόσο η κίνηση αυτή εμπεριέχει ρίσκο διότι και οι υπόλοιποι θα θελήσουν το φυσιολογικό, να πληρωθούν άμεσα και στην ώρα τους.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δεύτερη λύση είναι το να μαζευτεί ένα ποσό από την ΠΑΕ και να μοιραστεί ισόποσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε να μην υπάρξει λογική διακρίσεων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...