ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λοτζέσκι: «Συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς»

Τον Λούκα Ντόντσιτς πρέπει να προσέξει πολύ ο Παναθηναϊκός Superfoods, σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι, αν θέλει να επικρατήσει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00).

Λοτζέσκι: «Συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τον Ντόντσιτς»

O Λοτζέσκι αρχικά τόνισε πως η Ρεάλ θα έρθει «πεινασμένη» στο ΟΑΚΑ, καθώς στα τελευταία ματς έχει μόνο μία νίκη, ενώ για τα «κλειδιά» της νίκης είπε πως πρώτα θα πρέπει οι «πράσινοι» να ξεκινήσουν από την άμυνά τους ώστε να ελέγξουν το ρυθμό και μετά με τον κόσμο στο πλευρό τους θα έρθει και η επικράτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Kάθε ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο πολλώ δε μάλλον τώρα που έχουν μία νίκη στα τελευταία ματς οπότε θα είναι πολύ πιο πεινασμένοι. Θα έρθουν με σκοπό να κερδίσουν οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποια θα είναι τα «κλειδιά» της αναμέτρησης: «Η Ρεάλ είναι ομάδα με πολύ ταλέντο και πρέπει να ξεκινήσουμε το ματς καλά στην άμυνα και να μπει στο παιχνίδι και ο κόσμος μας. Από εκεί και πέρα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ στην άμυνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Λούκα Ντόντσιτς: «Ο Ντόντσιτς παίζει εκπληκτικά. Προφανώς και πρόκειται για τεράστιο ταλέντο, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.