ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Πρέπει να βάλουμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε»

Οι δηλώσεις του Καταλανού τεχνικού στη media day για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για το ρόλο της επίθεσης, τον Ταβάρες, τον Ντόνσιτς και τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Πασκουάλ: «Πρέπει να βάλουμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι μια εκπληκτική ομάδα. Όσο κι αν προσπαθήσεις να παίξεις άμυνα, είναι δύσκολο να το κάνεις με απόλυτη επιτυχία απέναντί τους γιατί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως θα χρειαστούμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε. Όταν παίζεις με μια τέτοια ποιοτική ομάδα, πρέπει να παίζεις καλά και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις».

Για τον Ταβάρες: «Θα είναι δύσκολο και είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Έχουμε μιλήσει στα αποδυτήρια με τους παίκτες μας, γιατί είναι ένας παίκτης με φοβερό μέγεθος, παίρνει καλές θέσεις στην επίθεση, έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης και στην άμυνα προστατεύει καλά τη ρακέτα. Ξέρουμε την ποιότητά του, δεν μπορείς εύκολα να τον αντιμετωπίσεις, ωστόσο εμείς θα ψάξουμε να βρούμε τον τρόπο και στην άμυνα και στην επίθεση, να τον αντιμετωπίσουμε επιτυχώς».

Για τον Ντόνσιτς: «Είναι ένας απίστευτος παίκτης και πραγματικά δεν θυμάμαι κανέναν άλλον παίκτη στην ηλικία του να κάνει αυτά τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς παίζουμε στην έδρα μας, περιμένουμε καλή ατμόσφαιρα και τον κόσμο μας να έρθει στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε όλοι ενωμένοι. Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας για να κερδίσουμε».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ναβάρο, με αφορμή τα είκοσι χρόνια καριέρας στο μπάσκετ: «Πρώτα από όλα, έχει απίστευτη ποιότητα στο παρκέ κι όλοι το ξέρουν. Σαν άνθρωπος, είναι εξαιρετικός. Όλα τα χρόνια μαζί του ήταν τρομερά και σίγουρα έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Για εμένα, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω προπονήσει ποτέ. Τα 20 χρόνια του Ναβάρο σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, είναι ένα απίθανο ρεκόρ το οποίο δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ιστορία του κλαμπ και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό που συνεργάστηκα μαζί του».

Για τα «παράθυρα» της FIBA: «Αποφάσισα πριν από έναν μήνα, να μην πω τίποτα στα media για αυτό το θέμα. Θα κρατήσω την ίδια στάση, δεν θα πω κάτι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.