ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο «χέρι» του Μολέντο η απόφαση

Τα δεδομένα όσον αφορά τη συμμετοχή ή όχι του Ροντρίγκο Μολέντο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στο «χέρι» του Μολέντο η απόφαση

Ο Ροντρίγκο Μολέντο ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, καθώς αποχώρησε αιμόφυρτος λόγω σύγκρουσης με τον Βλαχοδήμο και τον Βράνιες σε φάση που έλαβε χώρα στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ανοιγμένο μέτωπο του Βραζιλιάνου τοποθετήθηκαν επτά ράμματα, με τον θηριώδη αμυντικό να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στις προπονήσεις, γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» ωστόσο «πετούν» το «μπαλάκι» στην πλευρά του Μολέντο, δίνοντας του την ευχέρεια να επιλέξει το εάν θα αγωνιστεί ή όχι στο παιχνίδι του Περιστερίου. Ο ίδιος, ως τώρα, εμφανίζεται διστακτικός καθώς φοβάται μην υπάρξει νέο άνοιγμα στο σκίσιμο, πάνω σε ενδεχόμενη διεκδίκηση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 76.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν ο Μολέντο δώσει το «πράσινο» φως, τότε θα αγωνιστεί με δεμένο το κεφάλι. Εάν όμως επιλέξει το αντίθετο, τότε ο Κουτρουμπής θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, στο πλευρό του Κολοβέτσιου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...