ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με τον δικηγόρο Τελάντερ και Χουλτ – «Δεν έχουμε λεφτά»

Ο Παναθηναϊκός διεμήνυσε στον δικηγόρο των δύο ποδοσφαιριστών ότι λεφτά... δεν υπάρχουν και οι συνέπειες βρίσκονται προ των πυλών για τον σύλλογο.

Συνάντηση με τον δικηγόρο Τελάντερ και Χουλτ – «Δεν έχουμε λεφτά»

Ο χρόνος κυλά πιεστικά για τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν αγώνα δρόμου προσπαθώντας να διευθετήσουν τα πιο «καυτά» από τα δεκάδες ανοιχτά «μέτωπα» που υπάρχουν όσον αφορά τις οφειλές.

Την Πέμπτη, οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τον δικηγόρο των Ράσμους Τελάντερ και Νίκλας Χουλτ, στον οποίο και διεμήνυσαν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δύο ποδοσφαιριστών, τα οποία είχαν συμφωνηθεί στο παρελθόν και αφορούν τη δόση του συμβολαίου του Χουλτ αλλά και τα οφειλόμενα προς τον Δανό πρώην ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

Το μεγαλύτερο ζήτημα φαίνεται ότι προκύπτει από τον Τελάντερ, ο οποίος πρέπει μέχρι τις 29 του μήνα να πάρει δύο δόσεις από τα χρήματα που του οφείλει ο Παναθηναϊκός, ήτοι ένα ποσό που φτάνει τις 92.000 και οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν, όπως ενημέρωσαν τον δικηγόρο του Δανού. Ο Τελάντερ έχει ήδη προβεί σε καταγγελία και εάν δεν την ανακαλέσει, το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τις πληροφορίες, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για το «τριφύλλι» που κινδυνεύει άμεσα με αφαίρεση βαθμών.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τον Χουλτ, ο Σουηδός πρέπει να δει στον λογαριασμό του το ποσό των 125.000 ευρώ έως τις 30 του Νοέμβρη, ώστε να μην έχει δικαίωμα άσκησης προσφυγής για την ελευθέρας του. Η παραδοχή του Παναθηναϊκού για την αδυναμία διάθεσης του ποσού δεν «ακούστηκε» και τόσο καλά στην πλευρά του Σουηδού, με τον ποδοσφαιριστή να φέρεται διατεθειμένος στο να κάνει προσφυγή από τις 1/12 και έπειτα, εάν δεν του καταβληθούν τα συμφωνηθέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...