ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ταβάρες: «Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ με καταπληκτικούς οπαδούς»

Τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ, αποθέωσε ο σέντερ της Ρεάλ, Έντι Ταβάρες.

Ταβάρες: «Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ με καταπληκτικούς οπαδούς»

Ο σέντερ των Ισπανών, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα έχει το ματς της Παρασκευής (24/11, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αφού παίζει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Ρεάλ τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν έχω παίξει ποτέ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρω ότι είναι μια δύσκολη ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Είναι μια ομάδα με απίστευτους οπαδούς, που στηρίζουν τους παίκτες. 

Θα είναι τρομερή η ατμόσφαιρα και είμαι σίγουρος ότι το παιχνίδι θα έχει υψηλή ένταση. Μου αρέσουν αυτά τα ματς και απολαμβάνω να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ, για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμα δεν έχω παίξει με τέτοιες ομάδες στην καριέρα μου, δεν τις γνωρίζω καλά. Γι’ αυτό είναι δύσκολη η Euroleague για εμένα. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσω εξαιρετικούς παίκτες από όλο τον κόσμο».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...