ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:00, NS2, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Δείξε πως είσαι ο βασιλιάς!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods μ' όλα τα όπλα στη... φαρέτρα του υποδέχεται την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ για να της... δείξει ποιος πραγματικά είναι ο «βασιλιάς»

Δείξε πως είσαι ο βασιλιάς!

Οι πράσινοι ψάχνουν την 4 συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στην «πληγωμένη» από τραυματισμούς Ρεάλ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που θα τους δώσει την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και πάει… πάνοπλος στη σημαντική αυτή αναμέτρηση. Για την ακρίβεια ακόμα και ο Γκάμπριελ, που υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να λείψει, θα βρεθεί κανονικά στην πράσινη αποστολή του αγώνα.

Το «τριφύλλι» με φόρα από το νικηφόρο σερί ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει τόσο ψυχολογική όσο και βαθμολογική ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.313 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.