ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Ένας... εντελώς διαφορετικός Παναθηναϊκός, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, θα εμφανιστεί αύριο κόντρα στον Ατρόμητο. Δείτε τους πιθανούς έντεκα του Ουζουνίδη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη ψάχνει το Σάββατο (25/11) ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι και στην έδρα του, δυνατού φέτος, Ατρομήτου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προχωρά στον καταρτισμό σύνθεσης ανάγκης, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα στο μέτωπο των τραυματισμών.

Με τους Κουρμπέλη, Μολέντο, Γιόχανσον, Βιγιαφάνιες και Χουλτ εκτός, ο Εβρίτης τεχνικός θα παρατάξει έναν Παναθηναϊκό εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει, όπως όλα δείχνουν ο Βλαχοδήμος, με τους Αυλωνίτη και Κουτρουμπή να καλύπτουν το κέντρο της άμυνας, τον Ινσούα στο αριστερό και τον Κολοβέτσιο στο δεξί άκρο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.073 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Σιλά – Λουντ, με τον Χίλιεμαρκ ένα ”κλικ” πιο μπροστά. Στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Μουνιέ και Άλτμαν με τον Μολίνς μοναδικό προωθημένο. Πάντως θέση βασικού διεκδικεί και ο Καμπέσας.

Όσον αφορά τον Τσάβες, ο Αργεντινός μπήκε στην αποστολή, ωστόσο ελλείψει αγωνιστικού ρυθμού θα δει το πρώτο μέρος από τον πάγκο και πιθανότατα θα αποτελέσει μια από τις τρεις αλλαγές του Ουζουνίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...