ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Mακελειό στο Σινά – Στους 235 οι νεκροί (σκληρές εικόνες)

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών.

Mακελειό στο Σινά - Στους 235 οι νεκροί (σκληρές εικόνες)

Παγκόσμιο σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η τεράστια τραγωδία στο Βόρειο Σινά, όπου 235 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους μετά από τρομοκρατική επίθεση σε τέμενος.

Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος.

Πως έγινε το μακελειό στο τζαμί

Τα νεα στοιχεία μέσα από μαρτυρίες για την επίθεση είναι σοκαριστικά. Μασκοφόροι περικύκλωσαν το τζαμί και άρχισαν να πυροβολούν. Στην συνέχεια κάποιοι από αυτούς που είχαν ζωστεί με εκρηκτικά μπήκαν μέσα και ανατινάχτηκαν!

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.895 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος να ξεφύγει και όσοι από τους δράστες είχαν μείνει έξω γάζωναν όποιον προσπαθούσε να ξεφύγει! Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες πυροβολούσαν ακόμα και τα ασθενοφόρα!

Αιγύπτιοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι επιτιθέμενοι πυροδότησαν μια βόμβα προτού ανοίξουν πυρ εναντίον των πιστών στη διάρκεια της μεγάλης προσευχής της Παρασκευής.

Το τέμενος βρίσκεται σε μια περιοχή όπου ο αρχές μάχονται με το αιγυπτιακό παρακλάδι της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Πρόκειται για το τέμενος Αλ Ραουντά στο κέντρο της πόλης Μπιρ Αλ Αμπντ.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...