ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στο Περιστέρι

Το μόνο στοιχείο που υπάρχει ως δεδομένο είναι η πρόθεση του Ουζουνίδη να αλλάξει... τη μισή ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο.

Όλα ανοιχτά για την ενδεκάδα στο Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (25/11) τον Ατρόμητο σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να περάσει από… makeover την ενδεκάδα του «τριφυλλιού».

Ο Εβρίτης τεχνικός αναγκάζεται να αφήσει την πεπατημένη συνταγή των τελευταίων μηνών, καλούμενος να τα βγάλει πέρα με τις απώλειες (Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες, Μολέντο και ίσως ο Γιόχανσον) αλλά και τα απρόοπτα, όπως για παράδειγμα του Χουλτ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ανακοινωθεί σήμερα και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η τελευταία δοκιμή που θα κάνει ο κόουτς των «πρασίνων» όσον αφορά την ενδεκάδα, η οποία φαίνεται πως θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα συνηθισμένα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως τώρα δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καθώς μια θέση διεκδικούν οι Άλτμαν, Μουνιέ, Καμπέσας, Αυλωνίτης, με τον Εβρίτη τεχνικό να επεξεργάζεται επίσης το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Ινσούα αντί του Χουλτ και του Διούδη αντί του Βλαχοδήμου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...