ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για γερμανικό ενδιαφέρον!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport», εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ από τη Γερμανία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Παναθηναϊκό.

Σενάριο για γερμανικό ενδιαφέρον!

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, εταιρεία μάνατζμεντ από τη Γερμανία εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον και ζήτησε στοιχεία από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει συζητήσεις, ανταλλάσσοντας έγγραφα, με την υπόθεση πάντως να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν είναι η συγκεκριμένη εταιρεία ενδιαφέρεται για τις μετοχές τις ΠΑΕ ή απλά για να αναλάβει το τμήμα μάνατζμεντ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, την συγκατάθεση του για να δοθούν στοιχεία έχει δώσει και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...