ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΚΑΜΙΝΙ» ΤΟ ΟΑΚΑ

Θέμα ωρών το sold out στο ΟΑΚΑ!

Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν προς διάθεση για το αποψινό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προ των πυλών το sold out στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα μετατραπεί σε «πράσινο» καμίνι.

Θέμα ωρών το sold out στο ΟΑΚΑ!

Όλοι μέσα απόψε!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πήρε ουκ ολίγες χαρές από το τμήμα μπάσκετ εντός Νοεμβρίου, καθώς οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έφυγαν με «διπλό» από το ΣΕΦ και στη συνέχεια διεύρυναν το σερί νικών τους κόντρα σε Χίμκι και Εφές.

Με την ψυχολογία στα ύψη και τη δυνατότητα νίκης σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι της Euroleague να είναι αυξημένη, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πασκουάλ και θα γεμίσουν απόψε το ΟΑΚΑ, με το sold-out να μοιάζει θέμα… ωρών!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, απομένουν λιγότερα από 500 εισιτήρια προς διάθεση, τα οποία αναμένεται να γίνουν… καπνός εντός των επομένων ωρών. Όπως γίνεται αντιληπτό, το κλειστό θα μετατραπεί απόψε σε… καμίνι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.