ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Ότι καλύτερο για τους παίκτες το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Τον κόσμο της ομάδας αποθέωσε ο Ιαν Βουγιούκας μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βουγιούκας: «Ότι καλύτερο για τους παίκτες το γεμάτο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ιαν Βουγιούκα:

«Σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ΟΑΚΑ, την έδρα μας όπως κάνουμε τον τελευταίο καιρό και θα επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Πρέπει να μην κάνουμε λάθη, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και γενικά να παίξουμε το παιχνίδι μας. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι ότι καλύτερο για τους παίκτες να παίζουν μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους.

Σαν ομάδα έχουμε βρεθεί καλύτερα, υπάρχει χημεία και όσο περνάει η χρονιά θα είναι καλύτερα. Φαίνεται στη φετινή διοργάνωση να μην υπάρχει σταθερότητα. Οι ομάδες χάνουν η μία μετά την άλλη, οπότε σίγουρα το ματς με τη Ρεάλ θέλουμε να το κερδίσουμε και από κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.