ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Πέσιμο” σε δημοσιογράφους από οπαδούς του Ατρόμητου

Επίθεση με βαριές εκφράσεις από μερίδα οπαδών του Ατρόμητου σε δημοσιογράφους. Οι χυδαίες εκφράσεις... μονοπώλησαν το σκηνικό ενώ ο σεκιούριτι του γηπέδου δεν άνοιξε την πόρτα για να φύγουν οι εκπρόσωποι του Τύπου.

«Θερμό» περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου, λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Με το παιχνίδι να έχει τελειώσει, οι εκπρόσωποι του Τύπου που κάλυψαν την αναμέτρηση περίμεναν να ανοίξει η πόρτα που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, ώστε έπειτα να κατευθυνθούν προς την αίθουσα Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις των προπονητών.

Εκεί όμως βρέθηκε ο σεκιούριτι του γηπέδου, ο οποίος είχε καθήκον να ανοίξει την δίοδο για τους δημοσιογράφους, αλλά αντίθετα, ανακοίνωσε ότι έχει… εντολή να αφήσει την πόρτα κλειστή μέχρι να αναχωρήσουν όλοι οι οπαδοί από τις εξέδρες.  Δημοσιογράφος απηύθυνε ερώτηση προς τον άνθρωπο αυτόν: «Τι θα γίνει εάν οι οπαδοί μείνουν εδώ για μία ώρα», για να λάβει ως απάντηση λεκτική επίθεση από μερίδα οπαδών του Ατρομήτου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησής τους, οι οπαδοί του Ατρόμητου πέρασαν δίπλα στους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι βρίσκονταν για αρκετή ώρα σε αναμονή και τους τα… έψαλλαν κανονικά, εξαπολύοντας ατάκες όπως: «Γράφετε ό,τι σας λένε για 500 ευρώ. Στο γιατρό να τα φάτε και στα νοσοκομεία. Μουν@@@.  Λίγα με τον Ατρόμητο ρε που@@@. Ο Ατρόμητος σας φταίει ρε αρχ@@@».

Έκτοτε, οι δημοσιογράφοι παρακάλεσαν εκ νέου τον σεκιούριτι να ανοίξει την πόρτα ώστε να πάνε προς την αίθουσα Τύπου, λαμβάνοντας ακριβώς την ίδια απάντηση: «Πρώτα να φύγουν οι οπαδοί», οι οποίοι έφτασαν κοντά σε σημείο χειροδικίας κατά των δημοσιογράφων.

Τελικά, έπειτα από πιέσεις, η πόρτα άνοιξε και οι δημοσιογράφοι κατευθύνθηκαν προς την αίθουσα Τύπου, την ίδια ώρα που η μερίδα των οπαδών του Ατρομήτου ενέτεινε την λεκτική επίθεσή της προς αυτούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...