ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα στιγμιότυπα του Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (vid)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Περιστερίου (1-1).

Τα στιγμιότυπα του Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (3′ Ντάουντα), με τον Διούδη να σώζει την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις και τον Μολίνς να απαντά στο 30ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (1-1) στο ένα από τα τρία συνολικά πέναλτι τα οποία θα μπορούσε να δώσει στους «πράσινους» ο Μάνταλος. Εκτός «μάχης» οι Μουνιέ και Καμπέσας, με παίκτη παραπάνω για 22′ το «τριφύλλι» (αποβολή Κιβρακίδη στο 68′).

Δείτε τα highlights εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.