ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής με το Ισραήλ

Δείτε τις επιλογές του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής με το Ισραήλ

Απρόοπτο για την Εθνική μας Ομάδα η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αντώνη Κόνιαρη στην αναμέτρηση με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ του 2019.

Στη 12άδα πάντως θα βρίσκονται οι τρεις «πράσινοι» καλαθοσφαιριστές, Καλάθης, Αντετοκούνμπο και Βουγιούκας.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Νίκος Γκίκας, Γιάννης Αθηναίου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Ντούσαν Σάκοτα, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Μαυροειδής, Ίαν Βουγιούκας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.