ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Τσάβες

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν εντός της ημέρας επαφή με την πλευρά του Αργεντινού και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πότε θα επιστρέψει. Ποιες οι πιθανότητες για πρόστιμο ή διακοπή συμβολαίου.

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Τσάβες

Υπήρξε η μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό, αφού άπαντες περίμεναν να αντικαταστήσει επάξια τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο κάτι η δίμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού, αλλά και οι τελευταίες του κινήσεις, έχουν απογοητεύσει του πάντες μέσα στον ομάδα.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντρές Τσάβες και το θέμα που προέκυψε με την ξαφνική φυγή του για την Αργεντινή χωρίε την απαραίτητη άδεια από την ομάδα. Οι «πράσινοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό και μάλιστα θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα, με την πλευρά του παίκτη.

Ο Τσάβες ενημέρωσε για την απουσία του μέσω του μάνατζερ του ότι θα επιστρέψει μόλις εξεταστεί από το γιατρό της Μπόκα στο θέμα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, όμως αυτή η δικαιολογία δεν άρεσε στον Παναθηναϊκό με τους διοικούντες να τον περιμένουν να γυρίσει για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αντιεπαγγελματικής του πράξης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι σήμερα, αναμένεται να υπάρξουν επαφές με την πλευρά του παίκτη, με τις επόμενες κινήσεις να καθορίζουν το μέλλον του στο «τριφύλλι». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα θα κριθούν από την ημέρα που θα επιστρέψει ο Τσάβες από την Αργεντινή για να απολογηθεί στους υπεύθυνους της «πράσινης» ΠΑΕ, ώστε να λάβει και την αντίστοιχη τιμωρία.

Aν ο Τσάβες επιστρέψει μεθαύριο στην Ελλάδα, τότε θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Αν καθυστερήσει, τότε είναι πιθανή η διακοπή συμβολαίου και η αντικατάστασή του με κάποιον φτηνό φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.