ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παντρεύεται ο Χίλιεμαρκ

Τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκε με τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ αλλά και την πρόταση γάμου που της έκανε, εξήγησε η Έλιν Βας, σύντροφος του Σουηδού μέσου.

Παντρεύεται ο Χίλιεμαρκ

Αναλυτικά όσα είπε η Έλιν Βας στο κανάλι ΤV4:

«Είναι πολύ καλά εδώ, γιατί έχουμε φίλους. Υπάρχουν άλλοι τρεις Σουηδοί στην ομάδα (Γιόχανσον, Μολίνς, Χουλτ) κι έχω γνωρίσει τις συντρόφους τους. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο το αγόρι μου, αλλά κι ο καλύτερός μου φίλος.

Η σχέση μου ξεκίνησε από το Instagram, μετά ξεκινήσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα στο Facebook και ακολούθησαν οι κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο. Είπαμε για πλάκα να κανονίσουμε για καφέ και όταν ήμουν ελεύθερη μου είπε: Τώρα πρέπει να πάμε για καφέ. Ξαφνικά, πήρα στο μέιλ μου ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ολλανδία, όπου έπαιζε (Αϊντχόφεν). Εξερεύνησα τις φωτογραφίες του στο Instagram, όπου δεν υπήρχαν πολλές ποδοσφαιρικές. Οι πιο πολλές ήταν οικογενειακές ή ρούχα. Δεν είχα ιδέα ότι είναι ποδοσφαιριστής, μέχρι που μίλησα στους γονείς μου και μου είπαν το όνομά του. 

Κάναμε «κλικ» ο ένας στον άλλον από την πρώτη στιγμή. Μετά όλα πήραν το δρόμο τους. Μετά από τρεις ημέρες είπαμε ότι είναι πολύ αργά να φύγουμε ο ένας μακριά από τον άλλον. Δούλευα πολύ, ο Όσκαρ δεν υπήρχε πιθανότητα να επιστρέψει στη Σουηδία και βλεπόμασταν όσο μπορούσαμε. Κατά τη διάρκεια ενός δείπνου σηκώθηκε κι εκφώνησε λόγο. Ξαφνικά ήλθε σε εμένα, έσκυψε στα γόνατα και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Δεν ξέρω αν είπα το ναι αμέσως, αλλά από τη στιγμή που έβαλε το δαχτυλίδι στο χέρι μου, το είπα σίγουρα».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...