ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Διατεθειμένος να βοηθήσει ο Μολέδο!

Θετική κατάληξη είχε η συνάντηση Παναθηναϊκού-Μολέδο, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν στο ότι ο Βραζιλιάνος είτε θα συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό για την πώλησή του, είτε θα ανανεώσει εάν υπάρξει διοικητική αλλαγή μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη.

Διατεθειμένος να βοηθήσει ο Μολέδο!

Όπως αποκάλυψε και νωρίτερα το Sdnaπραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον Ρόντριγκο Μολέδο. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να περιμένουν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα μήπως αλλάξει κάτι στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς ο Μολέδο έχει την διάθεση να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες οι πράσινοι δεν μπορούν να δώσουν στον Βραζιλιάνο αμυντικό συμβόλαιο ύψους 700-800 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι η πλευρά Μολέδο δεν έφερε κάποια πρόταση στο τραπεζί, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα μέχρι το τέλος Δεκέμβρη θα είναι σε συνεννόηση με τον Παναθηναϊκό για να πωληθεί σε σύλλογο του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, υπήρξε διαβεβαίωση ότι δεν θα υπογράψει ως ελεύθερος όπως έχει το δικαίωμα από την 1η Γενάρη και θα είναι σε συννενόηση με τον Παναθηναϊκό για να πωληθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.