ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το μεσημέρι το κρίσιμο ραντεβού Παναθηναϊκού – Τελάντερ

Σε λίγη ώρα θα αρχίσει η καθοριστική επαφή του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, προκειμένου να επιτευχθεί συμβιβασμός και το «τριφύλλι» να γλιτώσει την ποινή.

Το μεσημέρι το κρίσιμο ραντεβού Παναθηναϊκού - Τελάντερ

Ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ θα πραγματοποιήσει συνάντηση σε λίγη ώρα με άνθρωπο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μεταξύ των δύο πλευρών πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να βρει την «χρυσή τομή» με την πλευρά του Τελάντερ ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, γεγονός που θα επιφέρει ποινή αφαίρεσης βαθμών στον σύλλογο.

Επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται στο «χέρι» των «πρασίνων» τη δεδομένη στιγμή, καθώς εάν καταβληθεί το ποσό που ζήτησε η πλευρά Τελάντερ για τη μία δόση των οφειλομένων (46.000 ευρώ), τότε η καταγγελία θα αποσυρθεί και το «τριφύλλι» θα γλιτώσει την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει οριστεί για τις 15:00, έχοντας περιθώριο μέχρι τις 20 του Δεκέμβρη για την καταβολή της επόμενης δόσης (επίσης 46.000 ευρώ).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν δεν βρεθεί λύση, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η υπόθεση θα εκδικαστεί και ο σύλλογος κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αφαίρεση βαθμών. Πάντως, στην επαφή που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκε σημείο επαφής, με τους «πράσινους» να αναφέρουν ότι τα χρήματα που απαιτούνται θα βρεθούν.

Μένει να δούμε το ακριβές ποσό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.