ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από Δευτέρα και… βλέπουμε η επιστροφή Τσάβες

«Χλωμό» το ενδεχόμενο επιστροφής του Αντρές Τσάβες στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Από Δευτέρα και... βλέπουμε η επιστροφή Τσάβες

Ο Αντρές Τσάβες έφυγε το απόγευμα της Κυριακής -αυτοβούλως- για την Αργεντινή και η επιστροφή του δεν διαφαίνεται σύντομα στον «ορίζοντα»…

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός μετέβη στην πατρίδα του ούτως ώστε να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπόκα. Οι εξετάσεις «βγήκαν» ωστόσο ο Τσάβες ακόμη να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που δεν διαφαίνεται να συμβαίνει ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Τσάβες παραμένει εξαφανισμένος, με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει τα νεότερα από την Αργεντινή μόνο μέσω του ατζέντη του, με τον οποίον και βρίσκεται σε επικοινωνία.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «απουσιολόγιο» του Τσάβες «γεμίζει» όσο περνούν οι μέρες και άμα τη εμφανίσει του τον περιμένει βαριά «καμπάνα» από τον Παναθηναϊκό (πρόστιμο).

Βέβαια, αν ο Αργεντινός παρατείνει κι άλλο το διάστημα της παραμονής του στην πατρίδα του και ξεπεράσει τις 15 ημέρες, τότε η διακοπή του συμβολαίου του φαντάζει ως η μοναδική λύση για το θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...