ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς νέο φιάσκο…. αξίας 1.5 εκατ. ευρώ!

Ο Αντρέα Στραματσόνι βλέπει τον «κλοιό» να «στενεύει» επικίνδυνα στην Τσεχία και δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι μετρά αντίστροφα για την αποπομπή του από τον πάγκο της Σπάρτα Πράγας.

Προς νέο φιάσκο.... αξίας 1.5 εκατ. ευρώ!

Τον περασμένο Μάιο, η Σπάρτα Πράγας ανακοίνωνε την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της, με κύριο στόχο την επιστροφή στην κορυφή του τσέχικου πρωταθλήματος, αλλά και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη.

Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου, ο «Στράμα» ανέλυσε λεπτομερώς το πλάνο του στον πρόεδρο της Σπάρτα, ο οποίος πείστηκε και με το παραπάνω, προσφέροντας διετές συμβόλαιο στον Ιταλό, με απολαβές 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως και ελευθερία κίνησης στο μεταγραφικό παζάρι με μπάτζετ αρκετά υψηλό, για τα δεδομένα της Τσεχίας.

Επτά μήνες αργότερα, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του προέδρου, Ντάνιελ Κρετίνσκι, φαίνεται πως… βυθίστηκαν στην άμμο, καθώς η Σπάρτα, με τον «Στράμα» στο «τιμόνι» της έχει να λέει μόνο για… πίκρες. Ευρωπαϊκός αποκλεισμός από νωρίς, οκτώ «γκέλες» στο πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες – 4 ήττες) στην 15η αγωνιστική, με τη Σπάρτα να βλέπει πλέον την κορυφή με το «κιάλι», καθώς απέχει 18 βαθμούς από την πρωτοπόρο Βικτόρια Πλζεν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.819 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ήττα από την Όλομουτς (1-0) ίσως αποδειχθεί η «σταγόνα» που «ξεχείλισε» το ποτήρι, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι Τσέχοι, καθώς ο Στραματσόνι έχει πλέον απέναντί του τόσο τους οπαδούς, όσο και τον Τύπο της Τσεχίας, με τη γκρίνια προς εκείνον να αυξάνεται με… ραγδαίους ρυθμούς. Οι οπαδοί λοιπόν, απαιτούν ευθέως από τη διοίκηση την αποπομπή του, εκτοξεύοντας «βολές» κατά αυτής, λόγω της αναλογίας μισθού-προσφοράς του Στραματσόνι στην ομάδα, με τις επόμενες ημέρες να κρίνονται καθοριστικές για το ζήτημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...