ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τα tweets σας τα «είπαν» όλα

Η Νίκη Μπάκουλη τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός κρατά τη διατήρηση του νικηφόρου σερί του και όχι την εμφάνιση του στο ματς με τη Μάλαγα και στη συνέχεια «στρέφει» τους «προβολείς» στους «πράσινους» αναγνώστες του Twitter.

Τα tweets σας τα «είπαν» όλα

Το δεδομένο είναι πως η σύγχρονη εποχή της Ευρωλίγκας, που έχει αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των αγώνων που δίνουν οι ελίτ ομάδες της ηπείρου, έχει αλλάξει άρδην αυτό που ξέραμε ως ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δηλαδή, το “σκεπτόμενο” μπάσκετ, που απαιτούσε παίκτες με υψηλό μπασκετικό IQ, ώστε να “διαβάζουν” τα πάντα και να πράττουν αναλόγως.

Πλέον παρακολουθούμε πως όσοι μετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχουν… τις στιγμές τους. Τι εννοώ: η συγκέντρωση έρχεται και φεύγει, πολλές φορές μέσα και στο ίδιο ματς. Και αυτό άπτεται του ένστικτου επιβίωσης που έχουν όλοι όσοι θέλουν να φτάσουν κάπου. Ένας προπονητής δεν μπορεί να απαιτεί από τους παίκτες του να είναι στο πικ της πνευματικής διαυγείς και σωματικής δύναμης, σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που μέχρι πριν δυο χρόνια ήταν το κατ’ αρχάς ζητούμενο, για όσους ξεχώριζαν.

Τώρα, χρειάζονται φρέσκα μυαλά και σώματα και να νικήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος. Άρα, κρατάμε πως ο Παναθηναϊκός έκανε το 5/5 και προχωράμε παρακάτω, διότι δεν υπάρχει χρόνος να μείνουν -ούτε καν οι ίδιοι οι “πράσινοι”- σε αυτήν την εμφάνιση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα θα μου επιτρέψεις να… αναμεταδώσω κάποια από τα tweets που -στο μυαλό μου- είναι χαρακτηριστικά του τι συνέβη χθες, αλλά και του πώς κάποιοι έχουν συντονιστεί με τις εξελίξεις -και άλλοι έχουν μείνει σε παλαιότερες εποχές.

Ο @Green_Bearing με κάλυψε με δυο προτάσεις:

Ο @PlatonSocratous θέλησε να θυμίσει ένα δεδομένο που… προσπέρασαν (ή για το οποίο αδιαφόρησαν) όσοι ήθελαν να εκτονωθούν -με το να βρίσουν για την εμφάνιση.

Υπήρχε κάποιος παρατηρητικός -έως και διορατικός

Διάβασα τα καλύτερα για συγκεκριμένες αξίες -τουλάχιστον… τους περισσότερους μήνες του χρόνου.

Διάβασα και έναν ενδιαφέροντα προβληματισμό

Εντόπισα σχόλιο που το δίχως άλλο έχει ενδιαφέρον

Εστίασα σε απορία που διατυπώθηκε με ιδιαίτερο -με την καλή την έννοια- τρόπο

Μοιράστηκα την αμηχανία του @gourpan

Χειροκρότησα το @Latreia13 για την επιλογή να υπερτονίσει ότι το ματς δεν είχε χαθεί -όταν στα social πηγαινοέρχονταν παίκτες

Θαύμασα τον @Greewarrior14 που λίγο μετά την κόρνα της λήξης, είχε ήδη δει την επόμενη μέρα

Ξεχώρισα και κάποιον που θυμήθηκε τι ίσχυε πέρυσι, τέτοιο καιρό, μολονότι δεν κατάλαβα αν χειροκροτεί ή έχει προβληματισμό.

Σκέφτηκα ό,τι και ο @theo_Anast

Και έκλαψα με τον @antoniouin

Να είστε καλά και i’ll be watching you…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...