ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε… ρεπό ο Γκιστ με τα Τρίκαλα

Εκτός ματς ο Τζέιμς Γκιστ για να πάρει «ανάσες». Δείτε τη 12άδα του Πασκουάλ.

Πήρε... ρεπό ο Γκιστ με τα Τρίκαλα

Τζέιμς Γκιστ στα… pits!

O Tσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να αφήσει εκτός 12άδας τον Τζέιμς Γκιστ ώστε να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης εν όψει των επικείμενων ματς της Ευρωλίγκας.

Ο Γκιστ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη νίκη επί της Μάλαγα, παίζοντας σε φουλ ρυθμούς για 35 λεπτά, γεγονός που οδήγησε τον Καταλανό κόουτς να τον αφήσει εκτός από την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 12άδα του Παναθηναϊκού: Σίνγκλετον, Ρίβερς, Παππάς, Ντένμον, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Λεκαβίτσιους, Όγκουστ, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο και Μήτογλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.