ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίσιμη εβδομάδα για Τσάβες

Έχει «κλείσει» μια εβδομάδα απουσίας και δύσκολα η υπόθεση θα έχει happy ending.

Κρίσιμη εβδομάδα για Τσάβες

Ο Αντρές Τσάβες πήρε την απόφαση να μεταβεί στην Αργεντινή προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπόκα, δίχως ωστόσο να έχει λάβει τη σχετική άδεια από τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος πήρε το μεσημέρι της Κυριακής (26/11) το αεροπλάνο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο ακόμη δεν έχει φανεί στην Ελλάδα, με το ημερολόγιο να γράφει πλέον 4/12.

Παρά τα όσα ακούστηκαν περί άφιξής του το βράδυ της Κυριακής, το Panathinaikos24.gr σας είχε ενημερώσει ότι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο εντός του Σαββατοκύριακου είναι μηδαμινές.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, έχουμε μπει στην κρίσιμη εβδομάδα όσον αφορά το θέμα του Τσάβες και μένει να δούμε εάν ο ίδιος κάνει σχετικά νωρίς εντός της το βήμα για την επιστροφή του ή παρατείνει κι άλλο την παραμονή του.

Πάντως, τα περιθώρια για τον Αργεντινό φορ «στενεύουν» και το «γυαλί» φαίνεται να έχει ήδη «ραγίσει»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...