ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε «ανάσες», ετοιμάζεται για Κάουνας

Επιστρέφουν σήμερα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Πασκουάλ, ώστε να προετοιμαστούν για το ματς της Πέμπτης με τη Ζαλγκίρις.

Πήρε «ανάσες», ετοιμάζεται για Κάουνας

Το άκρως απαιτητικό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν άφησε περιθώρια στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος έδωσε τη Δευτέρα ένα υπέρ-απαραίτητο ρεπό στους παίκτες του μέσα σε λιγότερες από 48ώρες έδωσαν δύο ματς (Μάλαγα – Τρίκαλα).

Οι «πράσινοι» πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» και σήμερα επιστρέφουν για προπόνηση στο ΟΑΚΑ, καθώς την Πέμπτη (7/12) έχουν μπροστά τους ένα κρίσιμο εκτός έδρας ματς, κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Το «τριφύλλι» θα μπει στο κλειστό με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του για την 8η νίκη του στη διοργάνωση, καθώς αύριο (6/12) θα αναχωρήσει για τη Λιθουανία, εν όψει της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί του άπαντες τους καλαθοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχει ουδένα πρόβλημα τραυματισμού στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...