ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΠΕΤΑΕΙ» ΓΙΑ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ

Αναχωρεί για Κάουνας, τελευταία στιγμή του Βουγιούκα

Από την Αθήνα στο Κάουνας θα βρεθεί απόψε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό (7/12) ματς με τη Ζαλγκίρις. Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Βουγιούκα.

Αναχωρεί για Κάουνας, τελευταία στιγμή του Βουγιούκα

Με την ψυχολογία στα «ύψη», ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει σήμερα για την πρωτεύουσα της Λιθουανίας προκειμένου να δώσει τη «μάχη» του για την 8η νίκη στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Ζαλγκίρις του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο, ο Τσάβι Πασκουάλ θα γνωρίζει εάν θα πάρει μαζί του στο Κάουνας τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος την Τρίτη απείχε από την προπόνηση λόγω ίωσης, η οποία θέτει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο αυριανό ματς.

Ο έμπειρος σέντερ θα εξεταστεί εκ νέου σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και θα φανεί εάν θα λάβει τελικώς το «ΟΚ» για να ακολουθήσει τους υπόλοιπους στη Λιθουανία, ή θα μείνει πίσω στην Αθήνα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.