ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Ο Καλάθης την κορυφαία ασίστ του μήνα! (vid)

O Νικ Καλάθης μοίρασε την καλύτερη ασίστ για τον μήνα Νοέμβριο στη Euroleague. Δείτε το βίντεο.

Euroleague: Ο Καλάθης την κορυφαία ασίστ του μήνα! (vid)

Ο Νικ Καλάθης ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague, έχοντας ρεκόρ 7-3, με προοπτικές… ανόδου.

Ο 28χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε προ ολίγων ημερών ως ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης για τον μήνα Νοέμβριο, ωστόσο οι διακρίσεις δεν σταμάτησαν εκεί.

Στον Καλάθη πιστώνεται η κορυφαία ασίστ του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα η έμπνευση του Νικ που κατέληξε σε πανέμορφο τελείωμα από τον Τζέιμς Γκιστ, στο ματς με τη Μπασκόνια.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το Τοp 10 του οποίου την κορυφή κατέκτησε ο 28χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...