ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Ευλογημένος που ανήκω στον Παναθηναϊκό – υπέροχο συναίσθημα να νιώθω σημαντικός»

Στα χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό Superfoods, αναφέρθηκε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ: «Ευλογημένος που ανήκω στον Παναθηναϊκό - υπέροχο συναίσθημα να νιώθω σημαντικός»

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» τόνισε πως νιώθει ευλογημένος που βρίσκεται τόσα χρόνια στην ομάδα, αναφέρθηκε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα στις γιορτές, ενώ έστειλε και τις ευχές του σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV

Για τα πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και αν περίμενε ότι θα γίνει τόσο σημαντικός: «Σίγουρα όχι. Αν μου έλεγε κάποιος πριν μερικά χρόνια ότι θα ήμουν ακόμα εδώ, να αγωνίζομαι σε αυτό το περιβάλλον, πιθανότατα θα έβαζα τα γέλια. Δεν μπορούσα να το φανταστώ, αλλά είναι ευλογία. Είναι υπέροχο συναίσθημα να θεωρείσαι σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, αλλά και να φοράς τη φανέλα του».

Για τα Χριστούγεννα που είναι κάθε χρόνο επέτειος για τον ερχομό του στην Ελλάδα: «Ναι, ήρθα δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα το 2012. Όλο αυτό είναι μια εμπειρία. Όταν ήρθα με ανταλλαγή από τη Μάλαγα δεν ήξερα τι θα συμβεί. Δεν περίμενα ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας: «Πολύς κόσμος ήρθε για να μας υποστηρίξει. Ήταν ωραίο να μπορείς να έχεις επαφή με τον κόσμο και τα παιδιά. Εύχομαι σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα και να στολίσουν το δέντρο τους».

Για το ότι στις γιορτινές ημέρες οι παίκτες έχουν συνεχή παιχνίδια και όχι την ευκαιρία να τις περάσουν με τους δικούς τους ανθρώπους: «Οι διακοπές είναι πάντα δύσκολες όταν η συζήτηση πάει στο χρόνο που περνάς με την οικογένειά σου. Πλέον δημιουργώ τη δική μου οικογένεια και παράλληλα δεν είναι και η πρώτη χρονιά που γίνεται αυτό, όμως ως επαγγελματίας είμαι συνηθισμένος. Είναι οπωσδήποτε δύσκολα με τις υποχρεώσεις μέσα στις γιορτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.