ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για Τζέιμς

Βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του deadline για την απόφαση των Σανς, οι οποίοι όσο δεν τοποθετούνται αναφορικά με την υπόθεση Τζέιμς, αφήνουν «ανοιχτή» την έκβαση της.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι... τώρα για Τζέιμς

Μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες για την τρέχουσα σεζόν έχει ξημερώσει για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αναμένει εντός των επόμενων ωρών (βαριά τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) την απόφαση των Φοίνιξ Σανς αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Στις 6/12 εκπνέει η διορία που είχε η ομάδα του Φοίνιξ ώστε να χρησιμοποιεί τον Τζέιμς στους αγώνες του ΝΒΑ υπό το καθεστώς του «Two Way Contract» και θα πρέπει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο αν θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της, ειδάλλως, αν τελικά δεν συμβεί, ο ίδιος θα γίνει free agent.

Στις ΗΠΑ θεωρούν ότι οι πιθανότητες για την επίτευξη ενός deal κλίνουν προς το «ναι» ποντάροντας πάνω στις εξαιρετικές εμφανίσεις του 28χρονου γκαρντ, ο οποίος πήγε για δοκιμή και στην πορεία έγινε… starter. Συν τοις άλλοις, οι ιθύνοντες των Σανς είχαν εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσουν την πορεία τους με τον πρώην «πράσινο» γκαρντ, με τον ίδιο ωστόσο να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.979 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόθεση των Φοίνιξ να εξαντλήσουν τα περιθώρια όσον αφορά την απόφασή τους, δίνει μια «χροιά μυστηρίου» στην έκβαση του θέματος, το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Πάντως, όλα θα κριθούν από την απόφαση των Σανς, με την αίσθηση που έρχεται από την Αμερική να μιλά για συμφωνία, εύκολα ή δύσκολα, όμως τα πάντα θα φανούν τις επόμενες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...