ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

ΡΕΤΡΟ: Η “μάχη” του Παναθηναϊκού στο χιονισμένο Ναντ (vid)

Σαν σήμερα το 1995, ο Παναθηναϊκός έπαιρνε ισοπαλία 0-0 με τη Ναντ στη χιονισμένη πόλη της Γαλλίας και μαζί την πρωτιά στον όμιλό του.

ΡΕΤΡΟ: Η

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές μάχες στην ιστορία του “τριφυλλιού”. Σε μια… χρυσή ευρωπαϊκή χρονιά που κατέληξε με αποκλεισμό από τον Αγιαξ στους “4” του Τσάμπιονς Λιγκ, οι “πράσινοι” πέρασαν από πολλές δύσκολες έδρες, όπως το “Φελίξ Μπολάρ”.

Σε κατάλευκο τοπίο, λόγω της χιονόπτωσης, με πορτοκαλί μπάλα και με 500 τρελούς Παναθηναϊκούς να στήνουν πάρτι στην κερκίδα, το αποτέλεσμα ήρθε και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έφυγαν με χαμόγελα από Γαλλία.

Η ενδεκάδα: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Χριστοδούλου, Καλιντζάκης, Καπουράνης, Μπορέλι (90΄ Γκούμας), Γεωργιάδης, Λαγωνικάκης, Μάρκος και Μαραγκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ