ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

ΙΤΑ 8: Το θρυλικό πειρατικό κανάλι που μας έκανε άνδρες

Μόνο ένας τίμιος μερακλής όπως ο Λεωνίδας με τις ψησταριές θα ονόμαζε ΙΤΑ 8 ένα κανάλι που γράφεται με γιώτα.

ΙΤΑ 8: Το θρυλικό πειρατικό κανάλι που μας έκανε άνδρες

Τα επαγγέλματα που είναι απολύτως συνυφασμένα με το σεξ και τις τσόντες δεν είναι και πάρα πολλά. Υδραυλικός και cable guy είναι σιγουράκια, όταν μιλάμε για την Αμερική. Καλό πλασάρισμα στη σχετική λίστα έχουν οι νεαροί που καθαρίζουν πισίνες, ενώ σε πιο kinky ταινίες μπορείς να συναντήσεις υπαλλήλους ζωολογικού κήπου και καλόγριες. Συνήθως όχι στο ίδιο φιλμ. Στην Ελλάδα πάντως το επάγγελμα που έγινε συνώνυμο της τσόντας ήταν πωλητής ψησταριών. Ένας τέτοιος, ο Λεωνίδας Τούντας με τ’ όνομα, είναι ο άνθρωπος πίσω από το κανάλι ΙΤΑ 8, το οποίο βοήθησε στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων πριν από καμιά 25αριά χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.