ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει!

Κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών ο Παναθηναϊκός!

Οι άνθρωποι της UEFA παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν τα τόσα οικονομικά προβλήματα και η υπάρχουσα κατάσταση να αναγκάσει την  UEFA να επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Όπως είναι γνωστό η αδειοδότηση στις ομάδες  κρίνεται σε διάφορα στάδια και οι οριστικές αποφάσεις παίρνονται τον Απρίλιο.  Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ποινή σε όσες ομάδες χρωστούν σε παίκτες, ομάδες κλπ είναι να τους απαγορευθεί να κάνουν μεταγραφές.

Η εφημερίδα «Πράσινη» αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός αν δεν επιλύσει άμεσα 5 ανοιχτές υποθέσεις που έχει, τότε θα τιμωρηθεί τον επόμενο μήνα από την UEFA με την προαναφερθείσα ποινή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.071 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι για να πάρει το τριφύλλι άδεια τον Απρίλιο θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει οφειλές ύψους 15 εκατ. ευρώ. Κάτι φυσικά που μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατο στην παρούσα φάση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.