ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Tρέχουν» να προλάβουν τη διορία για Τζέιμς οι Σανς (pics)

Στο Φοίνιξ ψάχνουν τρόπο να βρουν χώρο στο ρόστερ τους για τον Μάικ Τζέιμς, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για τη χρησιμοποίησή του με το «Two Way» συμβόλαιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

«Tρέχουν» να προλάβουν τη διορία για Τζέιμς οι Σανς (pics)

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα κριθεί η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς και τη συνέχειά του ως παίκτης των Φοίνιξ Σανς.

Όπως έχετε ενημερωθεί, οι Σανς έχουν διορία μέχρι τις 6/12 (δεν έχει αλλάξει η μέρα στις ΗΠΑ) για να αποφασίσουν εάν θα προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον πρώην «πράσινο» γκαρντ, ο οποίος εξάντλησε το περιθώριο της χρησιμοποίησής του με το συμβόλαιο «Two Way» που είχε υπογράψει το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες, τα σενάρια για το μέλλον του Τζέιμς έδιναν και έπαιρναν με παν ενδεχόμενο να φαντάζει «ανοιχτό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.952 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πριν από λίγη ώρα, ο GM των Σανς, Ράιαν ΜακΝτόναφ, ενημέρωσε περί του τραυματισμού του Ντέβιν Μπούκερ (εκτός για 2-3 εβδομάδες), ξεκαθάρισε ότι η υπόθεσή του δεν σχετίζεται με αυτή του Τζέιμς, τονίζοντας για ακόμη μια φορά την πρόθεση του Φοίνιξ να βρει χώρο στο ρόστερ για τον 28χρονο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού.

«Ο General Manager των Φοίνιξ Σανς είπε ότι η ομάδα θα κάνει κάτι ώστε να βρει χώρο στο ρόστερ για τον Τζέιμς, βρίσκοντάς του μια θέση και προσφέροντάς του συμβόλαιο», αναφέρουν τα «τιτιβίσματα». Μένει να δούμε εάν και το πως θα βρεθεί ο τρόπος ώστε ο Τζέιμς να χωρέσει στο ρόστερ της ομάδας, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα ως το τέλος της διορίας για την προσφορά νέου συμβολαίου.

https://twitter.com/GeraldBourguet/status/938529514413371392

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.