ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βόμβα» με Βέμερ στον ΠΑΟ

Την επιβολή ποινών που φτάνουν μέχρι και αφαίρεση βαθμών, ζητά ο Γενς Βέμερ.

«Βόμβα» με Βέμερ στον ΠΑΟ

«Βουνό» τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, αφού το ένα μετά το άλλο έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Γενς Βέμερ ζητά μετά από αίτηση που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, την επιβολή ποινών και κυρώσεων προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να πρέπει άμεσα να έρθουν σε συμφωνία με τον 32χρονο Γερμανό, καθώς υπάρχει η απειλή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δικαίωσε τον Γενς Βέμερ και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να του δώσει το ποσό των 497.822,156€. Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν έκαναν έφεση κατά της απόφασης και αφού πέρασαν 66 ημέρες από την προθεσμία για συμβιβασμό ή εξόφληση, ο ποδοσφαιριστής ζητά την επιβολή των ποινών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σε λίγες ημέρες και αν στο «τριφύλλι» δεν τρέξουν τις διαδικασίες για να τα βρουν με τον Βέμερ, τότε θα τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Ωστόσο από την πλευρά του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν ότι ο Γερμανός θα δεχθεί το διακανονισμό σε δόσεις που θα του προτείνουν και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν συνεπείς, καθώς ο Βέμερ είναι η τρίτη περίπτωση ποδοσφαιριστή που απειλεί τόσο σοβαρά την ομάδα, μετά τους Ταυλαρίδη και Τελάντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.