ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σαν απογοητευμένοι ναυαγοί…

Ο Σωτήρης Βετάκης εξηγεί τα αίτια του πράσινου βατερλώ στην 3η περίοδο του αγώνα στο Κάουνας, που κόστισε την ήττα και θα κοστίζει κάθε αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ...

Σαν απογοητευμένοι ναυαγοί...

Η επιβλητική «Zalgirio Arena», ίσως το ωραιότερο γήπεδο της Ευρώπης, είναι κτισμένη πάνω σε ένα νησί που βρίσκεται στον ποταμό Νεμούνας. Παρακολουθώντας τον αγώνα που έδωσε εκεί το βράδυ της Πέμπτης (7/12) ο Παναθηναϊκός, οι Πράσινοι έμοιζαν στην 3η -καταστροφική- περίοδο σαν ναυαγοί. Απογοητευμένοι. Δίχως ελπίδα. Ανήμποροι να αντιδράσουν και να παλέψουν για την επιβίωση τους…

Ύστερα από ένα μήνα γεμάτο νίκες, με 5/5 στην Ευρωλίγκα και αγωνιστικές επιδόσεις αλλά και εικόνα που θυμίζει «χρυσές εποχές» του πρόσφατου παρελθόντος, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδειξε ξανά το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών, που προκαλούσε προβληματισμό και ανησυχία.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...