ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκες – φωτιά από Διαμαντίδη για τον φετινό Παναθηναϊκό του Πασκουάλ!

Για την πορεία του Παναθηναϊκού φέτος μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ατάκες - φωτιά από Διαμαντίδη για τον φετινό Παναθηναϊκό του Πασκουάλ!

Αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή “Γκολ χωρίς συνορα”, είπε: “Ηομάδα πάει αρκετά καλά. Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν κομβική, γιατί έδωσε μια τόνωση ψυχολογίας. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει καλά και είναι υποψήφιος για το Final Four. Δεν είναι εύκολο να πας εκεί, αλλά έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει».

Στη συνέχεια, ο Διαμαντίδης τόνισε: «Είμαι ευλογημένος που έζησα αυτή την πορεία μέσα από τον αθλητισμό. Κρατώ τις ευχάριστες στιγμές, κατακτήσεις τροπαίων, την πορεία με την Εθνική και όσα ήμασταν τυχεροί και ζήσαμε μαζί της”.

Σχετικά με την Εθνική ομάδα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: «Τα παιδιά που αγωνίζονται θέλουν το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε όλοι με την Εθνική. Ό,τι και να κάνουν αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί τους. Το μέλλον νομίζω θα είναι καλό για την Εθνική».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την ενασχόλησή του με τη Eurohoops Academy είπε: «Στόχος είναι να διδάξουμε σε αυτά τα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και να είναι καλοί φίλαθλοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.