ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερές ατάκες Μήτογλου για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα!

Ο Κωσταντίνος Μήτογλου τα είπε όλα!

Τρομερές ατάκες Μήτογλου για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα!

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς, το σερί νικών μας στην Ευρωλίγκα δεν συνεχίστηκε. Μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες η ομάδα δεν τα κατάφερε στο Κάουνας, παρά τη σπουδαία προσπάθεια που έκανε την τελευταία περίοδο. Στην ουσία πληρώσαμε την κακή μας παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο, μέσω της οποίας δώσαμε στη Ζαλγκίρις τη δυνατότητα να πάρει μια μεγάλη διαφορά που αποδείχθηκε ανέφικτο να καλυφτεί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για έναν «μαραθώνιο» 30 αγωνιστικών, οπότε ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να… διορθωθεί. Το ζητούμενο για εμάς είναι να μάθουμε από τα λάθη μας και σε καμία περίπτωση να μην επαναλάβουμε στο μέλλον εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του τρίτου δεκαλέπτου.

Δεν υπάρχει περιθώριο να σκεφτούμε άλλο αυτό το ματς. Αυτό που έχουμε πλέον στο μυαλό μας είναι ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη. Μια ομάδα πολύ δυνατή ειδικά στο γήπεδό της. Μια ομάδα που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά στο γήπεδο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Μέχρι το τέλος του έτους το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο και περιλαμβάνει πολλές σημαντικές αναμετρήσεις. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί κοιτάζοντας το κάθε ματς ξεχωριστά.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Κωνσταντίνος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...