ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης για Ουζουνίδη: «Αυτός θα πει τι θα κάνει»

Δηλώσεις με νόημα από τον Δημήτρη Κουρμπέλη μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κουρμπέλης για Ουζουνίδη: «Αυτός θα πει τι θα κάνει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουρμπέλη:

«Ξέραμε από την αρχή ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Δεν πήγε τίποτα καλά από την αρχή με το γκολ που δεχθήκαμε, δεν έγινε κάποιο λάθος από παίκτη της ομάδας μας αλλά αυτό το γκολ ήταν υπέροχο και μπαίνει μια φορά στο τόσο.

Στη συνέχεια δεν απειληθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά παράλληλα δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε ιδιαίτερα τον αντίπαλο. Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου δεχθήκαμε γκολ που δεν τρώνε ούτε ομάδες τοπικού και έτσι ήρθε η κατάρρευση. Ο αντίπαλος πήρε ψυχολογία και μετά έγινε αυτό που έγινε. Το γκολ που φάγαμε δεν είχε σχέση με αυτό του Ολυμπιακού στο γήπεδο της ΑΕΚ, εμείς ήμασταν οργανωμένοι μέσα στην περιοχή μας και απαγορεύεται να τρώμε γκολ όπως αυτό που μας έβαλε ο ΠΑΟΚ.

Θέλω να πω ότι δεν διώχνουμε τις ευθύνες από πάνω μας, φταίμε και πρέπει όλοι να δούμε σε τι φταίμε για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα δεν είναι δικαιολογία, θέλει σκληρή δουλειά στη συνέχεια, να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα χρονιά και μετά βλέποντας και κάνοντας. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στην Ξάνθη μπροστά μας το οποίο είναι τελικός και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Και να ήξερα κάτι για το μέλλον του προπονητή δεν θα το έλεγα, δεν είναι η δουλειά μου, ό,τι αποφασίσει θα το πει ο ίδιος.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.533 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε προβληματισμένοι, με σκυμμένα τα κεφάλια και πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, όλα τα παιδιά, αλλά δεν μας βγαίνει. Από αυτό μπορούν να βγουν όλοι κερδισμένοι και μακάρι να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε γιατί δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται εδώ. Δεν έχω κανέναν φόβο για υποβιβασμό και νομίζω ότι δεν έπρεπε να μου γίνει καν αυτή η ερώτηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...