ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ουζουνίδης: «Είμαστε στα όρια μας – Ο Παναθηναϊκός θα σωθεί, να είστε σίγουροι»

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ουζουνίδης: «Είμαστε στα όρια μας - Ο Παναθηναϊκός θα σωθεί, να είστε σίγουροι»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το πρώτο σχόλιό του: «Οι παίκτες που θα μείνουν θα πρέπει να είναι αυτοί που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Αυτό που φαίνεται στο γήπεδο είναι ότι τα παιδιά είναι μπερδεμένα και αγχωμένα, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να το αντέξουμε αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν θα κινδυνεύσει αγωνιστικά, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, πέτυχε μια εύκολη νίκη. Οι συγκυρίες γι’ αυτόν ήταν πολύ καλές».

Για τις αντοχές τους: «Στα όρια μας είμαστε όλοι εδώ και πολύ καιρό. Σίγουρα ο αντίπαλος πέτυχε ωραίο γκολ, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Ήταν φανερό ότι είχαμε επιθετικό πρόβλημα, το ξέραμε. Το πρόβλημα για εμάς όμως ήταν στο αμυντικό κομμάτι, δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Φάσεις που εμείς δεν τις δεχόμασταν. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και την καταλαβαίνουμε όλοι που είμαστε μέσα. Εμείς ξέρουμε τι δυσκολίες αντιμετωπίζουμε. Σε κάθε παιχνίδι πλέον παρουσιάζουμε πλέον μια ενδεκάδα ανάγκης.

Για το τι θα πρέπει να γίνει: «Τα παιδιά που θα μείνουν θα πρέπει να αντέξουν την πίεση. Δεν είμαστε μια μικρή ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να φανούν δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να κάνουν τη δουλειά τους. Έχουμε δύο μέρες ακόμη, και μετά να πάρουμε αποφάσεις. Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε παίκτες τότε τα πράγματα  θα δυσκολέψουν. Αυτή τη στιγμή η πραγματικότητα λέει ότι πρέπει να βελτιωθούμε αγωνιστικά για να βγει η χρονιά, για να σωθούμε χωρίς πρόβλημα. Αν δεν πάρουμε παίκτες δεν θα έχουμε άλλο στόχο. Αλλά να είστε σίγουροι ότι αγωνιστικά και οικονομικά, ο Παναθηναϊκός θα βρει την άκρη».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κίνητρό του: «Το κίνητρο μου είναι ένα. Η ομάδα, ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος που τον αντιπροσωπεύει. Δεν είναι ούτε ο Ουζουνίδης ούτε κανείς άλλος. Μόνο ο Παναθηναϊκός».

Για το δεύτερο γκολ: «Στη φάση του γκολ, παρ’ότι το γκολ είναι καλό, ξέραμε ότι εκεί έπρεπε να πιέσουμε, αλλά ο Πέλκας το έβαλε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, μακάρι να εξελιχθεί όπως πρέπει. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν ο ΠΑΟΚ καλύτερος από εμάς. Το δεύτερο γκολ έφερε το τέλος, εκεί κρίθηκε το ματς, για μια ομάδα όπως εμείς. Πρώτη φορά βλέπω να μπαίνει τέτοιο γκολ, τόσο εύκολα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.