ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε… φωτιά ο Τζέιμς: «Άγγιξε» το ρεκόρ του στο ΝΒΑ με τους Σπερς! (vid)

Eπανήλθε στις... φαντασμαγορικές εμφανίσεις του ο Μάικ Τζέιμς. Δείτε τα highlights του κόντρα στο Σαν Αντόνιο.

Πήρε... φωτιά ο Τζέιμς: «Άγγιξε» το ρεκόρ του στο ΝΒΑ με τους Σπερς! (vid)

Την πρώτη του εξαιρετική εμφάνιση, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους Φοίνιξ Σανς, έκανε τα ξημερώματα ο Μάικ Τζέιμς.

Ο πρώην «πράσινος» γκαρντ ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του κόντρα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και κόντεψε να φτάσει το career high του στο ΝΒΑ!

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς σημείωσε 25 πόντους (6/11δ., 2/5τρ., 7/9β.), έναν λιγότερο από την καλύτερη συγκομιδή του στο ΝΒΑ (26 πόντοι με τους Τίμπεργουλβς), ωστόσο η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για την ομάδα του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.155 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα «σπιρούνια» κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σανς, επικρατώντας με 104-101, παρά την εξαιρετική βραδιά του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Δείτε εδώ τα highlights του Τζέιμς με τους Σπερς:

https://www.youtube.com/watch?v=89aEhPpk168

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.