ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς επιθετικό η αποστολή – Έξω ο Μολίνς!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γκιγιέρμο Μολίνς.

Χωρίς επιθετικό η αποστολή - Έξω ο Μολίνς!

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στην Τούμπα έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Όμρι Άλτμαν, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, μετά τη δημοσιοποίηση της ενδεκάδας των «πρασίνων».

Ο Άλτμαν πήρε τη θέση του Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο το παράδοξο στοιχείο είναι ότι ο Σουηδός δεν βρίσκεται καν στην αποστολή του «τριφυλλιού»!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν, στον πάγκο θα καθίσουν οι Βλαχοδήμος, Αυλωνίτης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Τζανδάρης και Χατζηγιοβάνης, με τον Γκιγιέρμο Μολίνς να απουσιάζει από τη λίστα, καθώς έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δίχως… επιθετικό, καθώς η θέση αυτή δεν είναι η φυσική του Άλτμαν, ο Μολίνς τέθηκε νοκ-άουτ την τελευταία στιγμή, ο Λουτσιάνο είναι τραυματίας και ο Τσάβες κάπου στην Αργεντινή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.